Serier på netflix norge sarpsborg

Men ingen spor etter Pia. Storsatsning, tV 2 har vært med på utviklingen av serien fra begynnelsen og har store forventinger til sluttresultatet. Maria, an ex-assassin tries to leave her dark past behind until a power-hungry gang targets her and her family, forcing her to summon her killer instincts. Kan de bygge en bro mellom dem nok en gang? Så et potensiale, daglig leder og produsent i Monster Scripted, Håkon Briseid, har lenge fulgt med på den voksende produksjonsbransjen i Israel- og de mange gode prosjektene som nettopp kommer derfra. The Chosen One, three young doctors sent to a remote village in Pantanal to vaccinate residents find themselves trapped in an isolated community shrouded in secrets. En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker.

Serier: Serier på netflix norge sarpsborg

Vi har stor tro på at dette vil fenge seerne og er veldig glade for at både Netflix og HOT ser det samme som oss. Serien produseres av norske Monster Scripted, i samarbeid med israelske Drama Team opplyser Tv2 i en melding. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger «sikkerhet».l. Et godt utgangspunkt for både drama og spenning, sier manusforfatteren. Før de får en video. Vi gleder oss til samarbeidet, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

De beste seriene: Serier på netflix norge sarpsborg

TV 2 jakter alltid etter de beste historiene- og i dette tilfelle er det et «high end» norsk spenningsdrama med internasjonale koblinger vi skal presentere for det norske folk. Serien planlegges å gå i opptak i begynnelsen av 2020. De har blant vært med å produsere gratis fitte helene rask silikon den israelske og amerikanske versjonen av «Hostages samt serier som «In Treatment» som ble adoptert av HBO. . Tall Girl, standing 6-foot-3, 16-year-old "tall girl" Jodi has never had a boyfriend. «What happened in Oslo» er en historie om tre mennesker fra tre ulike verdener, som mot alle odds ble venner.

En Kommentar på “Serier på netflix norge sarpsborg”

  1. Vår komplette oversikt over alt. Filtrer, sjekk status, premieredatoer og. Hvilke serier er verdt å.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *