Skjult nr iphone stjørdalshalsen

skjult nr iphone stjørdalshalsen

Skjul nummer når du ringer fra din iPhone Hej Sven, Jeg har præcis det samme problem som du omtaler. Jeg har også slettet alle mine mail fra min. IPhone 4 S, men der står stadig, at de fylder 1,8. Tip: Sådan løser du fejlen med skjult nummer på iPhonen Jeg har søgt hjælp flere steder, men ingen kan forklare mig hvad jeg kan gøre for at få de 1,8 GB tilbage. Siden opdateringen til iOS 11 i september er der mange der har oplevet at dem man ringer til får besked om skjult nummer. Dette Skjul nummer når du ringer fra din iPhone Hej Sven, Jeg har præcis det samme problem som du omtaler. Jeg har også slettet alle mine mail fra min. IPhone 4 S, men der står stadig, at de fylder 1,8. Tip: Sådan løser du fejlen med skjult nummer på iPhonen Jeg har søgt hjælp flere steder, men ingen kan forklare mig hvad jeg kan gøre for at få de 1,8 GB tilbage. Siden opdateringen til iOS 11 i september er der mange der har oplevet at dem man ringer til får besked om skjult nummer. Dette til trods for at Vis mit nummer er slået til på ens iPhone - og har været det hele tiden.

Skjult nr iphone stjørdalshalsen - Skjul dit

Er jeg mon den eneste? Opdatering 5/10: Oister oplyser at de er bekendt med fejlen og at den skyldes en fejl i iOS. Del denne artikel, facebook 0, twitter, der kan være mange grunde til at dit nummer er skjult, når du ringer til andre. Android og her til iPhone. Sådan blokerer du et telefonnummer eller en kontakt. skjult nr iphone stjørdalshalsen

Skjult nr iphone stjørdalshalsen - Så let

Heldigvis er der en nem løsning på problemet som ingen rigtigt vil tage ansvar for. Da det er et telefonnummer du har indtastet, bliver dette omdirigeret. Skal du til tider fortage opkald hvor du helst ikke ønsker at modtageren kan se dit nummer? Jeg antager at fejlen er relateret til iOS 11-opdateringen, men da alle i familien bruger Oister kan det ikke udelukkes at fejlen ligger hos dem. Siden opdateringen til iOS 11 i september er der mange der har oplevet at dem man ringer til får besked om skjult nummer. Slå "Vis mit nummer" til.

En Kommentar på “Skjult nr iphone stjørdalshalsen”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *